FAQs

BOOKING

Wat zijn de huisregels?

We zullen er tijdens de shootdag zijn om je alles te vertellen. Maar wil je deze alvast doornemen dan kun je ze hier vinden.

Hoe boek ik de studio?

De studio is beschikbaar voor 2, 4 of 8 uur op diverse dagen. Via de agenda kun je de beschikbaarheid zien. Je kunt de studio hier boeken.

Kan ik de studio van tevoren bezoeken?

Het is zeker mogelijk om van tevoren even een kijkje te nemen. Mail Lianne via info@thecontentstudio.nl om een afspraak te maken.

Kan ik een datum in optie zetten?

Helaas kunnen we geen datum voor je in optie zetten. Daarom raden we aan de studio te boeken als je zeker weet dat je shoot kan plaatsvinden. Wel is het mogelijk om na het boeken van een datum de shoot gratis te verplaatsen indien dit binnen 72 uur is.

Kan ik mijn boeking verplaatsen

Ja dit kan! Verzetten kan alleen door een mail te sturen via e-mailinfo@thecontentstudio.nl.

De eerste keer verzetten is gratis en mogelijk tot 72 uur voor aanvang van je tijdslot.

Bij een tweede nieuwe afspraak rekenen we € 50,- excl. btw.

Wanneer je binnen de termijn van 72 uur van tevoren een nieuwe afspraak maakt, rekenen wij 50% van de boekingskosten. Als je binnen 24 uur een nieuwe afspraak maakt, rekenen we 100% aan.

Bekijk hier de boekingsvoorwaarden.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt de boeking tot 72 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wij geven geen restitutie.Er zijn twee mogelijkheden bij een opzegging:

  • Je kunt bij ons een nieuwe afspraak maken.
  • Je kunt je boeking overdragen aan iemand anders.

Laat het in ieder geval zo snel mogelijk weten.

Wanneer je binnen 72 uur van tevoren moet verzetten, rekenen wij 50% van de boekingskosten. Als je binnen 24 uur een nieuwe afspraak maakt, rekenen we 100% aan.

Bekijk hier de boekingsvoorwaarden.

Kan ik extra tijd bijboeken?

Op de dag zelf is het soms mogelijk om langer te blijven als en na je tijdslot geen nieuwe boeking staat. Dit kan tegen een meerprijs van €45 per uur. We kunnen dit niet garanderen. Daarom is het verstandig om van tevoren contact op te nemen.

Mijn gewenste datum is niet beschikbaar?

Het is mogelijk dat deze datum al is gereserveerd. Indien dit zo is kunnen we helaas niets meer voor je doen. Wil je hier echt zeker van zijn? Mail dan je vraag naar Lianne via info@thecontentstudio.nl om de beschikbaarheid te checken. We denken graag met je mee!

Kan ik al naar binnen voordat mijn tijdslot start?

Nee helaas is dit niet mogelijk. Je kunt de studio betreden zodra je tijdslot begint. Zorg er daarom voor dat je productie past binnen het tijdslot. We staan wel al 10 minuten van tevoren klaar om je te verwelkomen.

Kan ik de studio boeken inclusief fotograaf?

Dit is zeker mogelijk. Neem contact op met Lianne voor de mogelijkheden via info@thecontentstudio.nl

DE STUDIO

Hoe groot is de studio?

De studioruimte is slechts 20m2. Dat is niet groot, maar perfect om diverse lichtopstellingen te maken voor product-, food- of portretfotografie.

Kan ik ook modellen fotograferen in de studio?

De studioruimte is slechts 20m2. Dat is niet groot, maar perfect om diverse lichtopstellingen te maken voor product-, food- of portretfotografie. Voor het full body fotograferen van modellen raden we aan om verder te zoeken naar een grotere ruimte.

Hoe kom ik binnen?

De studio is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Kroon. De gezamenlijke entree is op weekdagen open van 09:00-17:00 uur. We hebben geen deurbel. De studio is gelegen op de eerste verdieping in unit nummer: K21.01.3 Je kunt ook even bellen als je er bent op 06-28869776. Dan halen we je op bij de entree!

Is het betaald parkeren?

Het is op straat betaald parkeren. Voor de deur zijn volop parkeerplekken beschikbaar. De studio bevindt zich in parkeerzone 580 en parkeren kost €1,80 per uur.

Hoe is de bereikbaarheid van de studio?

The Content Studio is centraal gelegen op de eerste verdieping in verzamelgebouw de Kroon in Rotterdam West. Er is parkeergelegenheid voor de deur en er zijn diverse OV-verbindingen in de buurt. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

 

Het adres is: Schiemond 20, 3022 EE Rotterdam

Is er iemand aanwezig om mij te begeleiden tijdens het shooten?

Tijdens je shoot zal de host in de buurt blijven om eventuele vragen te beantwoorden. Als je de studio voor het eerst boekt zul je van tevoren uitleg krijgen over alle faciliteiten. Tijdens de shoot zal er iemand in de buurt zijn om eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Wil je liever aan de slag onder volledige begeleiding? Dat kan ook tegen een kleine meerprijs  voor compoensatie voor tijd, hiervoor kun je een mailtje sturen naar Lianne via info@thecontentstudio.nl.

Heb ik de ruimte voor mijzelf?

Jazeker. We vinden het belangrijk dat jij je thuis kunt voelen. Er zal altijd iemand in de buurt zijn om je vragen te beantwoorden maar de studio mag je geheel zelfstandig gebruiken.

Mag ik mensen ontvangen?

Voel je vrij om mensen mee te nemen. Gasten en teammembers vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Vanwege de grootte van de studio raden we je aan om met niet meer dan 3 personen tegelijk in de studio te zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van je eigen gasten als modellen en collega’s. Het is aan te raden om je telefoonnummer met ze te delen zodat je ze kunt ophalen bij de entree. Laat als je blieft niemand anders het gebouw of de studio betreden.

Is er ook een werkplek aanwezig?

Het is mogelijk om de ruimte te gebruiken als werkplek, dit kan enkel tijdens je tijdslot. Er is een bureau aanwezig en je kunt gebruik maken van de WIFI. Er zijn ook gezamenlijke werkplekken en belhokken aanwezig in het gebouw. Vraag hiernaar tijdens je shootdag.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van je eigen gasten als modellen en collega’s. Het is aan te raden om je telefoonnummer met ze te delen zodat je ze kunt ophalen bij de entree. Laat als je blieft niemand anders het gebouw of de studio betreden.

FACILITEITEN

Kan ik de studio ook verduisteren om te werken met flitslicht?

Jazeker dit kan! Er zijn verduisterende gordijnen aanwezig om de ruimte donker te maken.

Is er ook camera apparatuur aanwezig?

Nee, er is geen camera apparatuur in de studio aanwezig. Wil je een camera huren? Bij Budgetcam of Calumet kun je elke gewenste camera en objectief huren tegen een voordelig tarief.

Welke lampen zijn er aanwezig?

De studio heeft twee sets lampen: een set met 3 flitskoppen en een set met 3 daglichtlampen. Van tevoren kun je aangeven waarvan je gebruik wil maken. Zie hier de lijst met aanwezige apparatuur

Hoe weet ik welke props aanwezig zijn?

De collectie props verschilt soms per keer. Wil je zeker weten dat je beoogde item aanwezig is tijdens je shootdag? Check het dan van tevoren even via de mail: info@thecontentstudio.nl.

Welke achtergronden zijn er aanwezig?

In de studio vind je diverse kleuren achtergrond papierrollen van 138cm, deze zijn dus geschikt voor productfotografie en portretten. Mail ons voor een lijst met de aanwezige kleuren.

Ook is de volledige collectie Stylingboards aanwezig van Create&co. Dit zijn Diverse handige fotografie achtergronden van 60×60 cm in verschillende structuren als: marmer, beton, terazzo, hout en natuursteen. De volledige collectie kun je hier bekijken.

Welke apparatuur is er aanwezig?

Zie hier een lijst met de aanwezige apparatuur. Er zijn geen camera’s aanwezig, deze dien je zelf mee te nemen of te huren bij een aanbieder als Budgetcam of Calumet.

Is er een keuken aanwezig voor foodfotografie?

In het gebouw bevinden zich twee keukens: één grote gezamenlijke keuken inclusief kookplaat, magnetron en oven. Er is ook een pantry vlakbij, hier kun je afwassen en spullen opslaan in de koelkast voor je foodfotografie.

Weet wel dat deze ruimtes gezamenlijke ruimtes zijn, deze dienen dus weer netjes achter gelaten te worden.

Wat als ik iets kapot maak?

No worries, dat kan gebeuren. We gaan er van uit dat je respectvol en met zorg met alle spullen om gaat. Mocht het toch zo zijn dat er iets beschadigd dan zullen we dit samen afhandelen met de verzekering.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van je eigen gasten als modellen en collega’s. Het is aan te raden om je telefoonnummer met ze te delen zodat je ze kunt ophalen bij de entree. Laat als je blieft niemand anders het gebouw of de studio betreden.

Is er WIFI aanwezig?

Jazeker, de studio bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw. De code van de Wifi ontvang je tijdens je bezoek.

Is er muziek aanwezig?

We hebben een bluetooth boxje waaraan je jouw muziek kunt koppelen gedurende je shoot.

Is er eten en drinken inbegrepen?

Tijdens je tijdslot kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Er is ook havermelk en suiker aanwezig.

Eten is niet inbegrepen. Je kunt je eigen eten meebrengen en dit bij ons in de koelkast leggen. Of je kunt bestellen bij een van de restaurants in de buurt. Apps als Thuisbezorgd, Gorilla’s en Uber bieden hier ook hun service aan. Er is een AlbertHeijn op 7 minuten lopen van de studio.

Kan ik mijn spullen ergens opslaan?

Er is een beperkte mogelijkheid voor opslag. Dit geschiedt op eigen risico. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar naar Lianne via info@thecontentstudio.nl.

Wat als het bewolkt is en ik met daglicht wil shooten?

Helaas kunnen we niet beloven dat de zon schijnt op de dag van boeken. Er zijn mooie daglichtlampen aanwezig om alsnog dat zonnige gevoel na te bootsen. Hier kunnen we je mee helpen bij aanvang van je shoot

Mag ik spullen verplaatsen?

Tijdens je tijdslot is de studio van jou. Voel je daarom vrij om de opstelling te veranderen. Je mag geen dingen aan de muur bevestigen of op een andere manier schade aanbrengen aan de studio.

Wil je dingen op de gang zetten? Doe dit dan op een manier dat je de doorgang niet blokkeert voor andere huurders in het gebouw en plaats aan het einde alles weer terug.

OVERIGE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen of twijfel je nog ergens over? Neem dan gerust contact op via info@thecontentstudio.nl