A small space

with endless possibilities

 

Wat vind je allemaal in de studio?

Koffie & thee

Onbeperkt koffie en thee zijn inbesloten bij je boeking. In de studio is een Nespresso apparaat aanwezig, een waterkoker en een melkschuimer. Je vind er koffiecups, amandel en/of sojamelk en voldoende theesoorten.

Props

Maak gebruik van de ruime collectie props. Zoals de mooiste tableware voor foodfotografie, stylingblokken vormen en verhogingen, droogbloemen en de volledige collectie Stylingboards van Create&Co.

Wil je zeker weten welke props er op voorraad zijn? Stuur dan even een bericht voor recente foto’s!

Apparatuur

Het is mogelijk om de studio inclusief belichting te huren. Er is volop lichtinval door de grote raampartij maar het is ook mogelijk om de ruimte volledig te verduisteren. Hierom kun je per shoot kiezen om met kunstlicht te werken of om gebruik te maken van een van de daglicht lampen. Van tevoren zullen we je vragen waar de voorkeur naar uit gaat.

Let op: we verhuren geen camera apparatuur. Deze dien je zelf mee te nemen.

Lees hieronder wat er aanwezig is in de studio:

Aanwezige props

Tableware: Borden, schoteltjes, snijplanken, bestek, glazen, wijnglazen, borrelglazen, vazen etc.

Stylingcloths: Diverse doeken en servetten van katoen, linnen en satijn.

Stylingblokken: Vormen en verhogingen geschikt voor productfotografie. Diverse materialen als marmer, natuursteen, gips, acryl, schuim en hout.

Stylingboards: Diverse handige fotografie achtergronden van 60×60 cm in verschillende structuren als: marmer, beton, terazzo, hout en natuursteen.

Achtergrond papier: In de studio vind je diverse kleuren rollen van 138cm, deze zijn dus geschikt voor productfotografie en portretten. Mail ons voor een lijst met de aanwezige kleuren.

Aanwezige apparatuur

Backdrop systeem: Geschikt voor rollen van 138cm (bevestigd aan plafond) of los systeem geschikt voor rollen max. 300cm.

Statief: Manfrotto alu kit 3W MK055XPRO3-3W

Flitsset: Godox Studio Kit E300-D | 3-flitskoppen | 1 Softbox | 1 Paraplu | Kleurenfilters: rood, geel, blauw | Triggerset

Daglichtlampen: 3x Nanlite FS300 | 2x Octabox 80cm Godox | incl. statieven.