Het idee voor The Content Studio ontstond al een hele poos geleden en is een samenkomst van passies voor mij als fotograaf.

Hi, ik ben Lianne en ik werk als creatieve productfotograaf voor diverse lifestyle-, food- en beautymerken.

Ik heb een passie voor het bedenken van concepten en het visualiseren hiervan. Het scheppen van de juiste sfeer door middel van fotografie en styling vormen de rode draad in mijn werk. Ik doe dit op een verfijnde en frisse manier waarbij ik mij graag verdiep in het merkverhaal en doelgroep.

Styling

Door mijn werk als fotografe voor diverse merken zie ik wat de positieve impact is van écht goede content. En dat de behoefte hiernaar steeds groter is geworden. Het maken van de beste kwaliteit foto’s is voor mij essentieel en props dragen daaraan bij. Daarom investeer ik bij elk nieuw concept weer in nieuwe stylingprops om mijn foto’s te laten spreken. Door de jaren heen groeide dit uit tot een grote collectie van props, achtergronden en tools. Daarmee groeide ook de behoefte aan een plek om al deze items op te slaan en waar ik ongestoord kan werken aan mijn concepten.

Contentcreatie

Contentcreatie het nog steeds een vrij nieuw begrip ondanks de grote opkomst van social media in de afgelopen tien jaar. Er zijn nog veel ongeschreven regels en er ontstaan steeds meer nieuwe mogelijkheden voor het maken van goede foto’s. Dit doe ik sinds 2020 met mijn platform Create&co. Hier geef ik handige tips over contentcreatie en bied tools voor het maken van betere foto’s. Een eenvoudige tool die foto’s snel beter maakt, is de fotografie-achtergrond. Hiermee bouw je thuis je eigen studio en kun je met eenvoudige props al snel aan de slag. De props en ondergronden van Create&co vind je daarom ook in de studio.

Voor mij is The Content Studio een samenkomst van al mijn passies: het helpen van en samenwerken met andere creatives, het creëren van pakkende en mooie content en het in contact staan met inspirerende merken en opdrachtgevers.

The Content Studio is voor mij de perfecte aanvulling. Nu kan ik ook een plek bieden waar andere creatives welkom zijn en de ruimte krijgen om nog betere beelden te maken.

 

Samenwerken?

Wellicht kan ik je ook helpen bij het realiseren van jouw productie. Neem een kijkje op mijn website voor mijn recente projecten. Bij alle boekingen is de huur van de studio inbegrepen.